Vanliga frågor

Vanliga frågor & svar

Har ni möjlighet att anpassa era menyer utefter mina allergier?
Får vi rätt förutsättningar och informationen når oss senast 48 h innan middagstillfället, gör vi givetvis vårt yttersta för att försöka lösa något som fungerar. Vänligen skicka oss ett email och försök så noggrant som möjligt i detalj beskriva allergi eller specialkost. Om en svår allergi, vegankost eller liknande helt oväntat dyker upp vid bordet utan förvarning kan det hända att vi tyvärr inte kan jobba oss runt problemet. Våra ingredienser och den lilla kvantitet av färska råvaror som vi jobbar med begränsar våra möjligheter att lösa specialkost utan förvarning. Detta gäller både lunch och middag.

Kan jag ta med mig barnen?
Ja det kan du, vi har ingen barnmeny och serverar samma mat till barn som vuxna.
Vi kan givetvis anpassa rätter med tillgängliga råvaror.
Med åren har vi haft flertalet barn som uppskattat och njutit av maten men den tidsåtgång som krävs för en middag på Pråmen är inte uppskattad av alla barn.

Kan jag ta med mig hunden in i restaurangen?
Nej

Säljer ni presentkort?
Ja, vi säljer presentkort på plats under våra öppettider.

Tar ni emot kontanter, kreditkort eller båda?
Vi är en kontantfri restaurang för vår personals säkerhet.
Vi tar emot Amex, Mastercard & Visa (och andra till dessa länkade kortutgivare)

Går det att fakturera?
Ja, om det är ett företag och det är föranmält samt godkänt minst 48 timmar i förväg.

Vad innebär era olika sammansatta menyer?
Säsongsmeny, vår mest populära, inleds med en palettrensande buljong och sedan bjuder vi på ytterligare aptitretare där det passar utmärkt med något gott i glaset som start på middagen.
Därefter följer 5 rätter – förrätt, mellanrätt, varmrätt där ni har ett val på fisk eller kött, ostservering och till sist dessert. Det finns även en vegetarisk meny.
Menyn ändras kontinuerligt efter säsongerna och tillgängligheten på de bästa råvarorna.
Givetvis har vi utvalda dryckespaket som ackompanjerar menyn.

Avsmakningsmenyn, det mesta och bästa vår naturnära omgivning har att erbjuda.
Upplevelsen inleds med en palettrensande buljong samt ett antal mindre aptitretare, där Champagnen eller annat bubbel är en perfekt kombination.
Menyn består sedan av 10 rätter, och bestäms helt och hållet av vår skickliga personal som kontinuerligt uppdaterar rätter av endast de bästa närproducerade råvarorna i säsong, och till detta erbjuder vi naturligtvis ett noga utvalt dryckespaket.
Menyn erbjuds endast till hela sällskapet (minimum 2 personer) och behöver förbokas senast 2 dagar före ert planerade besök.
På grund av menyns omfattning och allt arbete som ligger bakom kan vi inte tillgodose veganer, vegetarianer eller mjölkproteinallergiker, ej heller anpassar vi menyn efter dieter så som LCHF eller GI.