Middag

Middag

 

Förrätt

Wagyu Carpaccio (Svensk SRB-korsning), ramslök, vittoppig rädisa, syrad lök & riven Havgus 48

Mellanrätt

Färskpotatis, potatisskum, champinjon, grillad kajplök & stenbitsrom

Varmrätt

Grillad Havskatt, chili- & vitlöksrökta blåmusslor, pruneller, Bottargasmörsås & citronconfiterad potatis

alternativt

Tryffelfärserad vaktel, brynt smörbakad portabello, frömüsli, kycklingsky & sommartryffel

Ostservering

Ostservering från Arla unika, kumminkex & citrusmarmelad

Dessert

Jordgubbar, rulltårta, jordgubbsganache, vaniljglass & jordgubbbsgelé

 

Avsmakningsmeny

Avsmakningsmeny

10 serveringar

Avsmakningsmeny

Vår avsmakningsmeny består av minst 10 stycken omsorgsfullt utvalda serveringar med det bästa vår naturnära omgivning har att erbjuda.

Vi jobbar med närproducerade råvaror och uppdaterar menyn efter vad som är bäst i säsong just nu.

Avsmakningsmenyn bestäms helt och hållet av vår skickliga personal och till detta har vi naturligtvis ett dryckespaket att ackompanjera.

Menyn erbjuds endast till hela sällskapet (minimum 2 personer) och behöver förbokas senast 2 dagar före ert planerade besök.

På grund av menyns omfattning och allt arbete som ligger bakom kan vi inte tillgodose veganer, vegetarianer eller mjölkproteinallergiker, ej heller anpassar vi menyn efter dieter så som LCHF eller GI.

Har ni några allergier/avvikande kost så var noga med att meddela oss i god tid innan ert besök.

För att vi ska kunna garantera dig och ditt sällskap avsmakningsmenyn behöver vi ta emot din bokningsförfrågan senast tisdag samma vecka. Fyll i formuläret nedan.

Vid frågor eller funderingar kan du alltid ringa oss på 021-448 49 99.

Menyn erbjuds endast till hela sällskapet (minimum 2 personer) och behöver förbokas senast 2 dagar innan ert planerade besök.

Dryckesmeny

Dryckesmeny

Dryckesmeny

Vår dryck är lika omsorgsfullt utvald som råvaror till maten med ett tydligt tänk på miljö, närhet och kvalitet.

Här finner ni endast öl från Sverige och viner från Europa.

Dryckesmeny