En meny
för dig och din smakupplevelse
På Pråmen har vi som mål att ständigt överträffa våra gästers förväntningar. Därför har vi valt att som komplement till vår säsongsmeny och avsmakningsmeny även erbjuda en à la carte meny där du som gäst fritt får välja de smaker som tilltalar just dig. Precis som tidigare arbetar vi omsorgsfullt med färsk hel fisk, skaldjur, helfall och råvaror som är noggrant utvalda av våra kockar. Att maten dessutom hämtas från vårt närområde gör att vi kan säkerställa både kvalitet och miljöavtryck.
En godare smakupplevelse, helt enkelt.

Förrätter
Varmrökt abborre, nässelcrème, senapsgrädde, syltad vit sparris & friterat vaktelägg
alternativt
Struva med vår egen saltade stenbitsrom, kräm på pumpafrön. riven lagrad fetaost & syltad lök
Mellanrätt
Vit & grön sparris, brynt smöremulsion, friterad surdeg och rökt regnbågsrom
Varmrätter
Höeldad mälargös, bakad lökkräm, sås på miso- & al inkokta grönsaker & björkvinägrett
alternativt
Lamm från Gröna Hagar, gulbetspuré, lammsky, ramslök, inkokta betor & lammkrokett
alternativt
Queneller på Vreta Gulärt, syrade grönsaker, örtsås, eldad kål, riven Havsgus & majsbuljong
Ostservering
2 sorters ostar från Arla Unika, marmelad & torkat fruktbröd
Dessert
Rödbeta i variation med rostad mjölchokladglass & vinägergelé
alternativt
Sandwich. Vaniljparfait, nötströssel & ljummen bärkompott