Julbord

Julbord

Ombord

Välkommen till

Pråmens goda jul!

Pråmen ger er den svenska julbordstraditionen med Mälaren under fötterna. Innan ni kliver ombord möter vi er med rykande varm glögg ute i Magasinet, därefter väntar som vanligt vårt välsmakande och välfyllda julbord samt några juliga smårätter direkt från köket.

Även om Covid-19 fortfarande begränsar oss en aning i ett antal avseenden så är det idag en helt annan situation är vintern 2020. Vi övervakar naturligtvis situationen och myndigheternas rekommendationer för att både du som gäst och vi som personal ska känna oss trygga. Vi bibehåller större utrymmen kring bufféborden och kommer guida er till dessa för att undvika trängsel.

Våra julbord serveras tisdag–lördag med start den 24 november och fram till den 18 december. Vi serverar även en julinspirerad lunch måndag 20 december till onsdag den 22 december.

Boka

Julbord

Vid frågor eller funderingar kan du alltid ringa oss på 021-448 49 99 eller mejla oss på bokning@pramenvasteras.se.

Vi har stor förståelse för sena sjukdomar och förändringar i antalet bokade gäster. Viktigt att meddela detta innan ankomst på telefon: 021-448 49 99. Vi förbehåller oss rätten att debitera ej föranmält bortfall innan ankomst med 500 kr/person.