Julbord

Julbord

Ombord

Välkommen till

Pråmens goda jul!

Pråmen ger er den svenska julbordstraditionen med Mälaren under fötterna. Innan ni kliver ombord möter vi er med rykande varm glögg ute i Magasinet, därefter väntar som vanligt vårt välsmakande och välfyllda julbord samt några juliga smårätter direkt från köket.

Med anledning av Covid-19 är årets julbord begränsat i ett antal avseenden så att både du som gäst och vi som personal ska känna oss trygga. Vi har sedan tidigare begränsat antalet gästplatser i våra matsalar i enlighet med gällande rekommendationer från Folkhälsomyndigheten och Västerås Stad. I enlighet med regeringens restriktioner 1/11 placerar vi max. 8 personer/bord, större sällskap delar vi naturligtvis på flera bord, med avstånd i vanlig ordning. Vi skapar dessutom större utrymmen kring bufféborden och kommer guida er till dessa för att undvika trängsel.

Våra julbord serveras tisdag–lördag mellan den 24 november och den 19 december. Vi serverar även en julinspirerad lunch måndagen den 21 december och tisdagen den 22 december.

Boka

Julbord

Vid frågor eller funderingar kan du alltid ringa oss på 021-448 49 99 eller mejla oss på bokning@pramenvasteras.se.

Vi har stor förståelse för sena sjukdomar och förändringar i antalet bokade gäster. Viktigt att meddela detta innan ankomst på telefon: 021-448 49 99. Vi förbehåller oss rätten att debitera ej föranmält bortfall innan ankomst med 500 kr/person.

Julpåsar

Julpåsar & Avsmakningsmeny

Pråmens

Julpåsar

Julpåsarna är slutsålda

I Pråmens välsmakande julpåsar finns allt ni behöver för att njuta av ert julbord hemma. Påsarna är noga utvald och förberedda med allt från sillar, julskinka, köttbullar till sötsaker.

Med våra julpåsar slipper ni spendera timmar i köker och kan istället lägga den tiden på familj och vänner. Alla våra rätter levereras förberedda så att det kalla kan serveras direkt och det varma endast behöver värmas. Till rätterna som kräver uppvärmning medföljer instruktioner.

Varje julpåse kostar 395 kr per person.

Se julpåsarna här  

Julpåsarna är slutsålda

Pråmens

Menyer

Är man sugen på en upplevelse utöver det vanliga och inte vill äta julbord, erbjuder vi även till större sällskap, 8 personer och uppåt, möjlighet att boka någon av våra menyer.

3-rättersmeny: 550 kr/person (dryckespaket 350 kr/person)
4-rättersmeny: 650 kr/person (dryckespaket 450 kr/person)
5-rättersmeny: 750 kr/person (dryckespaket 550 kr/person)
Avsmakningsmeny 10 rätter: 1195 kr/person (dryckespaket 795 kr/person)

Se menyn här  

Vald meny gäller hela sällskapet och är tillgängliga fram till 19 december, med undantag för fredag 4:e, 11:e samt 18:e december.

För mer information och bokning kontakta oss på: bokning@pramenvasteras.se

Pråmen är nu stängd för säsongen.

Underhållsarbeten och ommålning väntar. Varmt välkomna tillbaka i höst!