Julpåse

Pråmens

Julpåse

I Pråmens välsmakande julpåsar finns allt ni behöver för att njuta av ert julbord hemma. Påsarna är noga utvald och förberedda med allt från sillar, julskinka, köttbullar till sötsaker.

Med våra julpåsar slipper ni spendera timmar i köket och kan istället lägga den tiden på familj och vänner. Alla våra rätter levereras förberedda så att det kalla kan serveras direkt och det varma endast behöver värmas, köttbullar och prinskorv stekas och potatisen kokas. Till rätterna som kräver uppvärmning medföljer instruktioner.

Varje julpåse packas för 2 personer och kostar 450 kr per person.
Julpåsarna går att beställa under hela julbordsperioden med två dagars varsel from. 1/12. Sista dag för bokning är tisdag 19/12 (kl.15:00), för avhämtning 23/12.

Se julpåsarna här

För mer information och bokning kontakta oss på: bokning@pramenvasteras.se

VÄLKOMMEN TILL PRÅMENS FÖRSTA SÄSONGSBETONADE EVENEMANG! 🍴✨

Vi är stolta över att presentera vår första säsongsmeny, en kulinarisk upplevelse där vi firar smakerna från hav, sjö och skog. Med en speciell inriktning på skaldjur och färskvattensdelikatesser, har vårt kreativa köksteam skapat en exklusiv 7-rättersmeny som speglar årstidens bästa ingredienser.

📅 Datum: 14 oktober

Vill du försäkra dig om en plats på detta unika evenemang? Boka idag genom att maila oss på bokning@pramenvasteras.se eller ringa oss på 021-448 49 99.

Vi ser fram emot att välkomna dig ombord på Pråmen. 🥂🍤🌲

Varmt välkommen!

// Teamet på Pråmen