Veckans Lunch v.12
-
Vegetariskt
Tarte flambée, päron, hasselnötter, timjancème & balsamvinäger
155:- -
Fisk
Torsk, krämbakat ägg, vitvinssås, räkor, pepparrot & sauterad potatis
155:- -
Kött
Schnitzel, rostad potatis, gröna ärtor, persiljesmör & rödvinssås
155:- -
Köket rekommenderar
Affärslunch Meny 1
395:- -
Förrätt
Halstrad pilgrimsmussla, jordärtskocka i variation & musselskum
-
Varmrätt
Hjort, potatiskaka med västerbottenost, lingon, brysselkål & viltsky
-
Lägg till dessert på Affärslunchen
90:- -
Köket rekommenderar
Affärslunch Meny 2
345:- -
Förrätt
Handhackad svensk älg, lingonbrioche, pepparrotskräm, syltade granskott & rökt äggula
-
Varmrätt
Fjällröding, bakad rotselleri, rotselleripuré, vitvinssås & regnbågsrom
-
Lägg till dessert på Affärslunchen
90:-
Förrätter
-
Toast Pråmen
Räkor, svecia, pepparrot, dill & stenbitsrom
165:- -
Halstrad pilgrimsmussla
Jordärtskocka i variation & musselskum
165:- -
Älg
Handhackad svensk älg, lingonbrioche, pepparrotskräm, syltade granskott & rökt äggula
165:-
Varmrätter
-
Pråmens Fiskgryta
Aioli, fänkål, krutonger
195:- -
Fjällröding
Bakad rotselleri, rotselleripuré, vitvinssås & regnsbågsrom
295:- -
Hjort
Hjort, potatiskaka med västerbottenost, lingon, brysselkål & viltsky
325:- -
Torskrygg
Mandelpotatispuré, jordärtskocka, knaperstekt sidfläsk & rödvinssås
325:-
Desserter
-
Kaffeparfait
Rostade mandlar & chokladsås
135:- -
Crème Brulée
95:- -
Glass/Sorbet
35:-/kula -
Chokladpralin
35:-/st