Jobba hos oss

Jobba hos oss

Välkommen till oss!

Vi letar alltid efter nya förmågor med ett brinnande intresse för matlagning, service och värdskap. Hög social kompetens och en positiv attityd är ledord hos oss tillsammans med medvetenhet!

Medvetenhet om allt vi gör, från våra bönder som lägger ner så mycket tid och kärlek på sina råvaror till dess att sista koppen kaffe dukas av bordet och vi stänger för kvällen.

Här kommer du att jobba med ett aktivt och kreativt kök där alla rätter och råvaror följer säsong med matchande drycker. Hög vinkunskap, tydlig inriktning och stort branschintresse.

Vi serverar lunch och middag med á la carte, 5-rätters säsongsmeny och avsmakningsmeny. Hos oss är serveringen aktiv och vi presenterar alltid mat och dryck vid bordet.

Du behöver kunna svenska i tal och skrift, samt kunna kommunicera på engelska med våra utländska gäster.

Minst 2 års erfarenhet av branschen är ett krav!

Ser fram emot att höra ifrån dig.

Kontakta oss via mail på joakim@pramenvasteras.se gärna med ett CV.

VÄLKOMMEN TILL PRÅMENS FÖRSTA SÄSONGSBETONADE EVENEMANG! 🍴✨

Vi är stolta över att presentera vår första säsongsmeny, en kulinarisk upplevelse där vi firar smakerna från hav, sjö och skog. Med en speciell inriktning på skaldjur och färskvattensdelikatesser, har vårt kreativa köksteam skapat en exklusiv 7-rättersmeny som speglar årstidens bästa ingredienser.

📅 Datum: 14 oktober

Vill du försäkra dig om en plats på detta unika evenemang? Boka idag genom att maila oss på bokning@pramenvasteras.se eller ringa oss på 021-448 49 99.

Vi ser fram emot att välkomna dig ombord på Pråmen. 🥂🍤🌲

Varmt välkommen!

// Teamet på Pråmen