Boka bord

Enkelt

Boka bord

Använd formuläret nedan för att boka ditt bord på Pråmen.

För att vi ska kunna garantera dig och ditt sällskap avsmakningsmenyn behöver vi ta emot din bokningsförfrågan senast tisdag samma vecka. Fyll i formuläret nedan.

Vid frågor eller funderingar kan du alltid ringa oss på 021-448 49 99.

Menyn erbjuds endast till hela sällskapet (minimum 4 personer) och behöver förbokas senast tisdag samma vecka som ert planerade besök.


Pråmen Västerås

Vi tar reservationer för lunch och middag. För att göra en bokning, ring oss på
021-448 49 99.

Telefontider

Måndag 10:00-14:00
Tisdag-fredag 10:00-11:30, 14:00-17:30
Lördag 14:00-16:00
Övriga tider finns vi tillgängliga på mail och svarar så fort tillfälle ges.

Bokning större sällskap

Är ni fler än 6 personer som vill komma? Kontakta oss på bokning@pramenvasteras.se så hjälper vi er med era önskemål. I mån av plats så kan vi placera upp till 20 personer på ett långbord. Vi förbehåller oss rätten att ändra om i bordsplaceringen för att skapa en så bra miljö som möjligt för alla våra gäster.

För sällskap över 8 personer där ej föranmält bortfall meddelas innan besöket, debiteras 500 kr per person.

Abbonera

Under

Däck

Är ni ett stort sällskap som önskar egen matsal? I Matsalen på nedre plan i nivå med vattnet erbjuder vi en flexibel matsal där vi erbjuder lösningar som passar just er.

56 personer får plats sittandes. Allt ifrån enklare bjudningar till sittande långmiddagar. Här löser vi precis det som ni vill ha fristående från den ordinarie servicen på Pråmen.

Du kan boka din bröllopsmiddag, studentfirande, företagsrepresentationer, klubbträff mm. Vi skräddarsyr ett paket just för dig med allt från mingel med plockmat till 10 rätters middag med dryckespaket. Maila till bokning@pramenvasteras.se för mer information alternativt bokningsförfrågan.

Varmt Välkomna!