Take Away

Jul- & Nyårspåsar

Take Away

Take Away erbjuds under våra öppettider och hela den aktuella menyn är tillgänglig.

För smidigast hantering och minst väntetid, ring gärna innan ni kommer och beställ.

Menyn som gäller vardagar mellan 11:00-14:00 hittar du här

Pråmens

Julpåsar

Julpåsarna är slutsålda

I Pråmens välsmakande julpåsar finns allt ni behöver för att njuta av ert julbord hemma. Påsarna är noga utvald och förberedda med allt från sillar, julskinka, köttbullar till sötsaker.

Med våra julpåsar slipper ni spendera timmar i köker och kan istället lägga den tiden på familj och vänner. Alla våra rätter levereras förberedda så att det kalla kan serveras direkt och det varma endast behöver värmas. Till rätterna som kräver uppvärmning medföljer instruktioner.

Varje julpåse kostar 395 kr per person.

Se julpåsarna här  

Julpåsarna är slutsålda

Pråmens

Nyårspåsar

I Pråmens välsmakande nyårspåse finns allt ni behöver för att njuta av ert nyårsfirande hemma. Påsarna är noga utvald och förberedda med allt för ett lyckat nyårsfirande.

Med våra nyårspåsar slipper ni spendera timmar i köker och kan istället lägga den tiden på familj och vänner. Alla våra rätter levereras förberedda så att det kalla kan serveras direkt och det varma endast behöver värmas. Till rätterna som kräver uppvärmning medföljer instruktioner.

Varje nyårspåse kostar 495 kr per person.

Se nyårspåsen här  

Beställning av nyårspåsen sker senast den 24:e december via mail bokning@pramenvasteras.se och hämtas upp den 31:a december på Pråmen mellan 13:00 – 16:00.