Alla hjärtans dag

Meny   

AbborreGravad abborre med smetana och gravad citron. Serveras med en kräm på rökta äggulor samt spetskål och löjrom från Kalix.

*

Kungskrabba – Inkokt. Till den pepparrotssnö, krondill och dillolja.

*

Rå kronhjort – Grovt skuren. Till det en bunden vinägrett med svart trumpetsvamp, jordärtskockschips och syltade trattkantareller.

*

Bakad Mälargös – Stekt svartrot, brysselkålspuré samt rökt smörsås

*

Grillad biff – Syrad lök och syltade tomater. Persiljerotspuré, svartkål, friterad vitlök och rödvinssås

*

Fläderparfait – Serveras med kanderade rosenblad, rostad vit choklad smultrongelé, och vit chokladpannacotta

 

Pris: 850:- / person

Dryckespaket: 650:-/person

 

Boka bord här